fbpx

Netherland - Dutch

Website + mail

Eigen website maken? Gebruik onze handige drop and drag site builder.

Start nu

services

Starter?

Probeer onze beginners pakketten!

Toch meer ruimte nodig?

Kijk ons groter aanbod voor als je toch meer opslag nodig hebt!

Waarom een gedeelde webserver?

Een gedeelde server is goedkoper, makkelijker en veiliger anders moet je een eigen server inrichten voor webhosting. Maar nu hebben wij dat voor je gedaan en wij zorgen dat de server up-to-date is!

Backups

Dagelijkse backups zorgen er voor dat bij storing of hardware falen uw data binnen no-time terug is.

E-mail

Uw eigen e-mail omgeving gehost op ons e-mail platform. Makkelijk te configureren via het DirectAdmin Panel. Inclusief Roundcube WebMail.

Altijd Up-to-date!

Dankzij actieve monitoring is ons platform altijd up-to-date met de meest recente beveiligingsupdates. Een veilig gevoel staat voorop.

Schaalbaar

Heeft u toch (tijdelijk) meer opslagruimte nodig? Of wilt u toch een PHP module in- of uitschakelen? Neem contact op en het wordt binnen no-time geregeld! Wij helpen u graag.

Gratis applicaties meegeleverd

Installeer met een paar kliks meer dan 40 verschillende applicaties en scripts zoals WordPress, Joomla, Magento, phpBB, WHMCS en nog veel meer!

DirectAdmin

Het #1 gebruikte Hosting Controle Paneel ter wereld. En ook nog eens razendsnel en veilig! Demo bekijken? https://web01.smarthosten.nl:2222 Login: demo_user Password : demo

Hulp nodig? Wij zijn er echt voor je!

Komt u ergens niet uit? Of zijn er problemen met uw website? U kunt ons altijd benaderen voor advies en voor hulp.

Niet tevreden?

Bent u toch niet tevreden met de afgenomen product(en)? Of zijn er problemen die niet (direct) opgelost kunnen worden? Niet goed, geld terug. Graag kijken wij samen met u naar een oplossing.

Webhosting in Nederland

SmartHosten is één van de voordeligste aanbieders van webhosting in Europa. Bij SmartHosten kunt u goedkoop en eenvoudig webhosting aanschaffen en uw webhosting account wordt na betaling direct aangemaakt. U kunt dus meteen beginnen met uw website!

Al onze webhosting servers staan in een high availability Datacenter. Wij zorgen dat onze servers niet overvol komen te staan. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook. Onze webservers maken dagelijks een aantal externe back-ups naar meerdere locaties en maken we gebruik van een supersnelle RAID configuratie met ook enorm snelle SSD’s.

SmartHosten is een snel groeiend maar nog relatief klein bedrijf waardoor wij goed persoonlijk contact met onze klanten kunnen onderhouden. Zo kunnen wij aan alle wensen voldoen en zullen wij altijd deze manier van contact blijven nastreven. Persoonlijk contact is bij SmartHosten de belangrijkste regel in onze bedrijfscultuur.

Webhosting

SmartHosten kan al relatief grote pakketten webhosting aanbieden voor €0.50,- per maand met kwaliteit hardware! Dit verbonden met het wereldwijde web met een aantal gecombineerde internetverbindingen (uplinks). De lage prijzen zijn het resultaat van het intensief samenwerken met goede Datacenters en de persoonlijke service die wij daarbij aanbieden.

Wat is hosting precies?

Met webhosting huurt u een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Op dit eigen stukje server kunt u bijvoorbeeld uw website bouwen of u gebruikt de webhosting om te e-mailen vanuit uw eigen domeinnaam.

Welke hosting pakketten zijn er?

Smarthosten biedt tientallen verschillende webhosting pakketten aan. U kunt kiezen voor normale webhosting pakketten of voor een reseller-pakket waarmee u zelf kleine webhosting pakketten kan aanmaken. Kijk hiervoor bij “reseller”.

Waarom hosten bij SmartHosten?

SmartHosten is één van de meest persoonlijke hostingpartijen van Nederland en België. Wij willen namelijk niet dat u een nummertje bent. Ons streven is om u altijd goed van dienst te zijn, ook met eventuele problemen die u ervaart. Wij bieden voordelige webhosting aan met hoge snelheden, 99,9% uptime, een geavanceerd (maar gebruiksvriendelijk) platform en een helpdesk die 7 dagen per week voor u klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden.

Frequently Asked Questions

Meer redenen om voor SmartHosten te kiezen

  • Geen stilzwijgende verlenging (tenzij als u dit aangeeft)
  • Uiterst geavanceerd en kwalitatief platform
  • Zelf uw eigen server kiezen
  • Deskundige helpdesk (iedere dag tot uw dienst)
  • Nederlandse servers met Nederlandse IP adressen
  • Gehost in Amsterdam

Prijs

De prijs van een webhostingpakket is enrom belangrijk. Teveel betalen voor kwalitatieve webhosting is bij SmartHosten niet aan de orde, dat vinden wij namelijk niet eerlijk. Wij hebben diverse scherp geprijsde webhosting pakketten samengesteld voor Starters, ZZP’ers, MKB’ers én Experts.

Welke CMS-systemen worden ondersteund en hoe installeer ik ze?

Wilt u een webshop of website bouwen door middel van een bestaand CMS systeem (Content Management Systeem)? Installatron biedt u 1-klik-installatie aan van meer dan 40 verschillende applicaties en scripts als WordPress, Joomla, Magento, phpBB en meer. Wij kunnen de gewenste software ook altijd gratis voor u installeren, mocht u er niet uitkomen.

Waar staan de servers?

De locatie van servers is belangrijk. Wij hosten daarom onze server op een mooi centraal punt met een goede verbinding met rest van Europa en Amerika. Onze servers zijn ondergebracht in Amsterdam.

Hoe zijn backups geregeld?

SmartHosten maakt dagelijks een backup van al uw bestanden, e-mail en databases. Deze kan je elke dag opvragen van maximaal 7 dagen terug.

Hoe is de ondersteuning/klantenservice geregeld?

Ons professioneel team geeft altijd binnen 24 uur antwoord op uw vraag, maar gemiddeld gezien gebeurt dit binnen 2 tot 3 uur. Telefonisch zijn we 24/7 bereikbaar, ook wanneer er problemen zijn!

Zijn er bijkomende kosten?

Nee. Er komen geen extra kosten kijken bij uw webhosting pakket en u kunt op ieder moment opschalen naar een groter webhosting pakket, als dit beter aansluit bij uw gebruik of groei.

Wat voor webhostingpakket heb ik precies nodig?

Welk webhosting pakket het beste aansluit bij uw gebruik is afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal domeinnamen wat u wilt koppelen aan het pakket en hoeveel schijfruimte u nodig hebt. Bij elk webhosting pakket hebben wij alle specificaties duidelijk vermeld zodat u precies weet wat u van het webhosting pakket kunt verwachten. Wilt u grote websites hosten met bijvoorbeeld high-traffic? Kijk dan naar een eigen server oplossing. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met ons, zodat wij gezamelijk kunnen bespreken wat de beste aanpak hiervoor is.

Wat is de looptijd van een hostingpakket?

De looptijd van het webhosting pakket kiest u bij ons helemaal zelf. Na een maand opzeggen is dus geen probleem, maar u bent langer welkom.

Wat is er bij de hosting inbegrepen?

Alle specificaties zoals vermeld bij ieder webhosting pakket zijn inbegrepen zonder bijkomende kosten. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning van ons deskundig team en helpdesk, 99,9% uptime en een snel web platform.

Nog niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op voor een pakket op maat.

Contact us!

Status webhosting platform

Open en eerlijk over wat er schuil gaat achter onze technieken. Monitoring is uiteraard aanwezig!

Webserver01