fbpx

Netherland - Dutch

Colocatie

Geen eigen dure server aanschaffen of zelf geen zin in onderhoud aan je server? Bekijk dan ook onze lease/huur servers hier heb je zelf geen omkijk meer na.

Bekijk nu!

Colocatie

Bij Colocatie plaatst een klant zijn eigen server in de serverkast bij de hostingprovider. Hierdoor kan er geprofiteerd worden van een betrouwbare netwerkverbinding. De server is bij Colocatie eigendom van de klant en de klant is zelf verantwoordelijk voor het functioneren van software en hardware. Hierbij draagt de hostingprovider zorg voor optimale beschikbaarheid van een netwerk, dit wordt samen geregeld met het datacenter.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over colocatie of u heeft vragen, dan raden wij u aan om direct contact op te nemen met ons. Wij van SmartHosten staan iedere dag weer voor u klaar. Het gaat er om dat u zorgeloos van onze diensten gebruik kunt maken. Daarom horen wij het graag als u vragen heeft en wij u van dienst kunnen zijn.

Server rack

n een serverkast kan ruimte worden besproken, de hoeveelheid wordt rackspace genoemd en wordt uitgedrukt in Rack Units (U). De aanschaf van de server is een eenmalige investering, dit is voordeliger dan bijvoorbeeld een Dedicated Server.
Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden. Wilt u uw server in het betrouwbare netwerk plaatsen van SmartHosten? Dan is het goed om te letten op:

– Rackspace
– Dataverkeer p/m (hoeveelheid dataverkeer uitgedrukt in Mbps)
– IP-adres (èèn of meerdere IP-adressen?)
– Ampère stroom (hoeveel Ampère?)
– Toegangspas (eenmalige prijs)

Locatie

Colocatie paketten

Dit zijn onze scherpste aanbiedingen voor uw server!

-10%
38,00.€* Maand

UNIT SERVER RUIMTE

 • Vanaf 1 Unit
 • Vanaf 0,5 Ampére
 • Vanaf 1 IP Adres
 • IPv6 Ready
 • Fair use
 • Flexibele contracten
Nu bestellen
-15%
122.€ Maand

Kwart rack 1/4

Druk hier!
-20%
223.€ Maand

Half rack 1/2

Druk hier!
-25%
445.€ Maand

FULL Rack 1/1

Druk hier!

*Prijzen zijn vanaf

Waarom colocatie?

Heb je zelf al een server aangeschaft? Dan is colocatie perfect voor jou!

Vrijheid

Server vastgelopen? Server plotseling offline? Dan is er 24/7 iemand in het datacenter die de server kan checken voor je. Beheer je liever zelf je server? Geen probleem. Je kan je elke dag elke minuut elke seconden aanmelden voor het datacenter waardoor je direct toegang hebt tot het datacenter.

Sneller groeien

Groei je sneller dan je verwacht had? En op korte termijn servers nodig dan is het de mogelijk om een server te kopen via ons dit is ook mogelijk met een Finaciering (lease te own constructie). Zo geniet je ook van het voordeel dat SmartHosten je meelift op het korting wat wij krijgen bij onze leveranciers. interesse? Neem dan contact met ons op voor een passend aanbod.

Flexibiliteit

Met colocatie bij SmartHosten geniet je van flexibiliteit. Je plaatst je server in schurberg philips te Amsterdam. Groei je onverwachts groter kunnen we altijd extra ruimte naast je huidige ruimte bijleveren of van te voren al plek reserveren.

Niet tevreden?

Bent u toch niet tevreden met de afgenomen product(en)? Of zijn er problemen die niet (direct) opgelost kunnen worden? Niet goed, geld terug. Graag kijken wij samen met u naar een oplossing.

Colocatie in Nederland

SmartHosten is één van de voordeligste aanbieders van Colocatie in Europa. Bij SmartHosten kunt u goedkoop en eenvoudig colocatie aanschaffen en uw colocatie unit wordt na betaling direct klaargemaakt voor gebruik.

SmartHosten is een snel groeiend maar nog relatief klein bedrijf waardoor wij goed persoonlijk contact met onze klanten kunnen onderhouden. Zo kunnen wij aan alle wensen voldoen en zullen wij altijd deze manier van contact blijven nastreven. Persoonlijk contact is bij SmartHosten de belangrijkste regel in onze bedrijfscultuur.

Welke colocatie pakketten zijn er?

SmartHosten bied op onze website maar een aantal kant en klare pakketten aan natuurlijk kan je deze meteen bestellen. Maar omdat je natuurlijk niet teveel wilt betalen maken wij graag een pakket op maat precies na jouw wensen. Voor een offerte kan je mailen naar [email protected]

Waarom hosten bij SmartHosten?

SmartHosten is één van de meest persoonlijke hostingpartijen van Nederland en België. Wij willen namelijk niet dat u een nummertje bent. Ons streven is om u altijd goed van dienst te zijn, ook met eventuele problemen die u ervaart. Wij bieden voordelige webhosting aan met hoge snelheden, 99,9% uptime, een geavanceerd (maar gebruiksvriendelijk) platform en een helpdesk die 7 dagen per week voor u klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden.

 

Frequently Asked Questions

Meer redenen om voor SmartHosten te kiezen

 • Geen stilzwijgende verlenging (tenzij als u dit aangeeft)
 • Uiterst geavanceerd en kwalitatief platform
 • Zelf uw eigen plek kiezen
 • Deskundige helpdesk (iedere dag tot uw dienst)
 • Nederlandse servers met Nederlandse IP adressen
 • Gehost in Amsterdam

Waar komt mijn server te staan?

De locatie van servers is belangrijk. Wij hosten daarom onze server op een mooi centraal punt met een goede verbinding met rest van Europa en Amerika. Onze servers zijn ondergebracht in Schuberg philis datacenter in Amsterdam, vlakbij de Schiphol.

Hoe is de toegang geregeld?

Via een webpagina kan je je zelf aanmelden voor toegang tot het datacenter. Waarna je direct toegang hebt tot het gebouw.
We kunnen personen ook op een whitelist zetten zodat je zonder aanmelding de datavloer op kan alleen staat hier wel een borg tegenover dit kan je met SmartHosten overleggen.

Eerst een kopje koffie?

Zou je eerst graag een rondleiding willen door het datacenter? Dan gaan we graag samen op de koffie! Dan kunnen we al je vragen beantwoorden en je direct alles laten zien zodat je een goeie impressie krijgt.

Nog niet gevonden waar u naar opzoek was? Niet getreurd, onze specialisten staan elke dag voor u klaar om een antwoord te geven op uw vraag!

Stel je vraag!