fbpx

Netherland - Dutch

Backup service

Momenteel is dit alleen beschikbaar via offerte.

Contact het sales team

Backup service

BIG DATA veilig opgeslagen wij regelen het voor je!

About

Wij als hosting partij snappen hoe belangrijk het is om al je bestanden te backuppen bij een hardware crash kan het zijn dat essentiële data verloren gaat, denk hierbij aan klanten gegevens, foto's, administratie etc.

Daarom hebben we samen met een partner een goeie oplossing gevonden en kunnen wij op super snelle SSD's jou bestanden veilig opslaan welke beschermd word voor het internet door een redundante firewall en word de server 24/7 gemonitord. Hierdoor word de kans buitengesloten dat jouw bestanden voor andere toegankelijk worden.

  • Big data
  • Raid 10 config
  • Verschillende protocollen
  • Altijd bereikbaar
  • Snelheid
  • Veiligheid
  • ISO 27001

security

Schaalbaar backuppen

Heb je er al over nagedacht wat je doet na bijvoorbeeld brand of waterschade? Ongeveer 60% van de bedrijven gaan namelijk failliet na dataverlies door dit soort schades! Veel bedrijven hebben tegenwoordig het grootste deel van de bedrijfsadministratie digitaal zoals bijvoorbeeld een adressenlijst, boekhouding, klantenbestanden, etc. Stel je voor dat je gehele bedrijfsadministratie of een deel ervan verloren gaat, kun je dan gemakkelijk weer verder? Verlies van data kan iedereen overkomen en kan allerlei oorzaken hebben zoals virussen, defecte apparatuur, brand- en/of waterschade of schade door menselijk toedoen. Het verlies van data kan grote gevolgen hebben voor jou en je bedrijf wanneer er geen back-ups aanwezig zijn. Met online back-up hoef je je geen zorgen meer te maken of je gegevens wel veilig opgeslagen zijn in een back-up. Iedere dag worden er automatisch reservekopieën van jouw servers, applicaties, werkstations en kritische bedrijfsdocumenten gemaakt.

Wij slaan jouw gegevens veilig op!

Altijd toegang tot jouw bestanden

Kwaliteits netwerk

Onze backup service word aangeboden via een super snel netwerk met een hoge bandbreedte zodat jouw data snel bij ons is.

Handige integratie met uw huidige systeem

Graag zorgen wij voor dat u de perfecte integratie heeft met u huidige systeem zodat de back-ups snel terug kunnen gezet worden.

Schaalbaar

Wij willen niet dat u teveel betaald voor te veel opslag ruimte of dat u te weinig opslag ruimte heeft. Wij doen niet aan overselling! Daarom kijken wij maandelijks wat u gebruikt en krijgt u hier een factuur voor.

Veilig en stabiel

Dat jouw data veilig word opgeslagen is één van de belangrijkste punten daarom hebben wij een redudante firewall voor onze back-up servers zitten die elke verbinding controleert en ongewenste verbindingen weiger dit is een zelf lerend systeem.

Vraag een offerte aan via de mail